Boală Sunt Eu Nebun Sau Ce? De Margaret Mathews

Boală Sunt Eu Nebun Sau Ce? De Margaret Mathews

Prurigo nodularis este un dezactivarea afectiune cronica a pielii caracterizata de grav senzația de mâncărime, cruste, firma de papule și noduli care apar de multe ori pe brațe și picioare, dar pot apărea difuz pe corp. Unele dintre aceste boli sunt, de asemenea, efecte de boli netransmisibile, cum ar fi hipertensiune arterială care nu este tratat bine și diabet zaharat și obezitate, care poate provoca paralizie. Primim, de asemenea, multe cazuri de epilepsie.


O altă boală neurologică este dureri de cap cronice. Toate acestea afectează buzunarele oamenilor deoarece acestea își pierd capacitatea de a lucra", a adăugat el.

Nu-ți fie frică să întreb oamenii din echipa ta ce rolul lor este, ce fel de instruire le-am avut, și ce parte de îngrijire sau tratament vor fi furnizarea.

Știind cât de echipa de îngrijire lucrări și modul în care acestea comunica cu fiecare alte va ajuta pe tine și pe cei dragi să înțeleagă cine poate ajuta cu anumite probleme care ar putea veni.

sfaturi de sanatate

Infecții ale vezicii urinare, de asemenea, numit infecții ale tractului urinar sau Uti, apar atunci cand bacteriile se acumulează în tractul urinar.

O infecție de tract urinar pot fi găsite în copii de la copilarie, prin anii adolescenței și la vârsta adultă. Simptomele unei ITU includ durere sau arsură în timpul urinării, nevoia de a urina frecvent sau în regim de urgență, enurezisul sau accidente de un copil care știe să folosească toaleta, dureri abdominale, sau lateral sau dureri de spate.

O singură sursă (Segouin et al.

2005), afirmă că există probleme de acces la serviciile de sănătate și etic. Autorii sugerează dezvoltarea de standarde globale în învățământul medical și de îngrijire a sănătății de livrare, care are potențialul de a îmbunătăți calitatea serviciilor de sănătate din întreaga lume. Aceasta, desigur, creează un alt set de argumente pro și contra.

Pentru a diagnostica boala coronariana, medicul se va uita la markeri, cum ar fi tensiunea arteriala, profilul colesterolului și glucozei în sânge (de la un test de sânge) precum și starea dumneavoastră de sănătate și de istorie a familiei, spune McEvoy. Aceste informații pot ajuta la estimarea de 10 ani de risc cardiovascular—sansele unui atac de cord sau accident vascular cerebral.