Focar De Boală Divizia De Control

sănătate senior stil de via?ă

Globalizarea este din ce în ce mai mult și mai mult o parte a societății noastre. Oncolog Medical: Un medic care este specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului cu chimioterapie și alte medicamente. Un medic oncolog este diferit de la un chirurg oncolog, care în mare parte tratează cancerul cu o intervenție chirurgicală. Circumstanțele exacte variază între diferite State și Teritorii, dar, în general, oamenii primesc tratament în acest mod de a-și asigura propria sănătate sau de siguranță, sau a altora.

Costul estimat de gestionarea boli este mare. Acesta include practice cheltuieli de compensare moarte, copaci, la pierderea de mediu servicii, cum ar fi de purificare a aerului. Cele mai comune boli la caini pedigree sunt genetice. Toate sistemele sunt predispuse la boli.

Ingrijire clinice înseamnă tratament medical furnizat de către un medic sau alt profesionist la un GP chirurgie, comunitar de sănătate mintală serviciu, spital sau altă instituție de sănătate. Boala Alzheimer este a cincea cauza de deces la femei, și a zecea la bărbați. Medicii nu stiu exact ce provoaca boala Alzheimer, dar poate exista o legătură între această boală și boli de inima, precum și leziuni la cap.

Stavudina (Zerit, d4T) — efectele Secundare pot include neuropatie periferică. Simptomele neuropatiei periferice includ un obiect ascuțit, de ardere senzație de durere în mâini sau picioare. În cazuri rare, Stavudină, de asemenea, poate provoca pancreatita. Psihiatru: Un medic specializat în cauzele, tratamentul si prevenirea bolilor mintale, emoționale și tulburări de comportament. Psihiatrii oferi consiliere și pot, de asemenea, prescrie medicamente sau alte tratamente.

Unele zone opera comună sistemul de îngrijire în cazul în care un medic de familie oferă tratament medical și de un manager de caz oferă sprijin în curs de desfășurare și coordonare de ingrijire.

Nitratii sunt medicamente care tratează angina la persoanele cu boala coronariana.
Ei au, de asemenea, ajuta la ușura dureri în piept cauzate de blocarea vaselor de sânge ale inimii.