Informații Despre..

Informații Despre..

Tratamentul pentru boala coronariana (CHD) poate ajuta la gestionarea simptomelor și a reduce riscul de probleme suplimentare. Nervul tibial aproape de glezna, de exemplu, este conectat la nervi în pelvis.
Stimularea electrică a fostei poate atenua dureri pelviene cronice, studii mici au arătat. Acesta nu a scăpat oamenii de stiinta atenția că stimularea un moment dat în organism pentru a trata o problemă la alta este baza pentru acupunctura.

Indiferent de cauza acestor leziuni, impact asupra calității vieții acestor pacienți poate fi foarte mare, ca mâncărime asociate cu leziuni ambele pot agrava și de a iniția stres, în continuare perpetuarea mâncărime-zero ciclu și induce în continuare formarea de leziuni.
Multe dintre opțiunile de tratament , inclusiv agenți topici, fototerapie, și sistemice medicamente imunomodulatoare, show promisiunea limitat din cauza efectelor secundare și eficacitate scăzută.

Există multe comune boli transmisibile cum ar fi gripa, și gât, răceli. Aceste boli produc adesea simptome cum ar fi tuse, durere în gât, nas înfundat, febră, greață și dureri de cap. Ele pot fi de obicei tratate cu peste tejghea medicamente sau chiar de odihnă adecvate. Unele medicamente pentru frecvente boli transmisibile include antialgice, cum ar fi Tylenol, siropuri de tuse, gât picături și, de asemenea, anti-greață pastile. Aceste boli comune, cea mai mare parte a disipa pe parcursul a câteva săptămâni sau chiar câteva zile.

Boli respiratorii cum ar fi bronsita si emfizem aparțin unei clase de boli numita BPOC sau bronhopneumopatia cronică obstructivă. National Heart, lung si Institutul de Sange recomandă renunțarea la fumat, pentru a preveni BPOC, deoarece este cel mai mare factor de risc.

O idiopatică, boala are o cauza necunoscuta sau sursa. Ca stiinta medicala a avansat, multe boli cu cauze necunoscute, au avut unele aspecte ale lor surse de explicat și, prin urmare, își scutură idiopatică statut. De exemplu, atunci când microbii au fost descoperite, a devenit cunoscut faptul că acestea au fost o cauza de infectie, dar special microbi și boli nu au fost legate.

Într-un alt exemplu, este cunoscut faptul că autoimunitatea este cauza unor forme de diabet zaharat de tip 1 , chiar dacă moleculară special căile prin care lucrările nu sunt încă înțelese. De asemenea, este comun să cunoască anumiți factori sunt asociate cu anumite boli; cu toate acestea, de asociere și cauzalitate sunt două fenomene foarte diferite, ca o a treia cauza ar putea fi producerea bolii, precum și un fenomen asociat.