Lista De Boli Acute

Lista De Boli Acute

Boli cauzate de Viermi intestinali sunt pur și simplu mentionat ca Heminthiasis și sunt comune în societatea de astăzi. Ce face un test de screening valoros este capacitatea sa de a detecta eventualele probleme, în timp ce minimizarea neclare, ambigue, sau rezultate confuze. În timp ce testele de screening nu sunt 100% corecte, în toate cazurile, în general, este mai valoros pentru a avea teste de screening la intervale de timp corespunzătoare, astfel cum a recomandat de către furnizorul de asistență medicală, decât să nu le avem deloc. Cu toate acestea, unele teste de screening, atunci când este utilizat în oameni, nu la risc ridicat pentru boala, sau când testarea pentru boli foarte rare, poate provoca mai multe probleme decât s-o ajute.

O boală este considerată epidemie atunci când numărul de cazuri crește peste ce ar fi normal într-o anumită zonă.

Epidemiile au pozat-o perpetuă amenințare pentru sănătatea umană de-a lungul istoriei.

În ciuda progresele remarcabile în prevenirea bolilor infecțioase și tratament, epidemiile continuă să amenințe cu populații boli noi apar și unele vechi de întoarcere. Ușurința de a călători, de asemenea, contribuie la boli transmisibile răspândit într-o lume tot mai globalizată.
În timp ce majoritatea epidemiilor implica unei cauze infectioase, schimbarea modelelor de comportament au condus la niveluri epidemice de unele boli cronice.

Boli Foodborne sunt în mare măsură prevenite—dar obiectivul necesită vigilență în fiecare pas de la fermă la masă. Agricole și practici de fabricație pot reduce răspândirea de microbi, printre animale și pentru a preveni contaminarea alimentelor.

Monitorizarea alimentare întregul proces de producție pot indica pericole și puncte de control în cazul în care contaminarea poate fi prevenită, limitate sau eliminate. O metodă formală pentru evaluarea riscului de control este numit Hazard Analysis Critical Control Point, sau HACCP (pronunțată a-sip") de sistem. În primul rând dezvoltat de NASA pentru a se asigura că produsele alimentare consumate de către astronauți a fost în condiții de siguranță, HACCP principiile de siguranță sunt aplicate acum o tot mai largă de produse alimentare, inclusiv carne, carne de pasăre, fructe de mare, sucuri de fructe și alte produse.

The Lancet Serie Sănătatea Orală condus de University College London (UCL), cercetatorii au adus împreună 13 academice și clinice experți din 10 țări, inclusiv SUA, pentru a înțelege mai bine de ce boli orale au persistat la nivel global în ultimele trei decenii, în ciuda progreselor științifice în domeniu, și de ce prevalența a crescut de mici și țările cu venituri medii (LMIC), și în rândul social-dezavantajate și vulnerabile persoane, indiferent unde trăiesc.

În concluzie, există unele boli transmisibile fără nici un leac. De exemplu, nu există nici un tratament cunoscut pentru boli cu transmitere sexuală precum HIV și herpes. Pur și simplu evitarea contactului sexual cu persoane infectate este singurul și cel mai bun mod de a vă asigura că nu deveni o victimă. Există multe probleme de sănătate și medicamente de la farmacii online, forum, care trebuie să fie învățat să se asigure că bolile transmisibile sunt bine gestionate pentru a preveni răspândirea în continuare printre alte efecte negative pentru societate. Pentru bunăstarea întregii societăți, alte studii în domeniu trebuie să fie luate.

stetoscop medic de sănătate